Съвършената жена е тъпачка Anne-Sophie Girard

ISBN:

Published:

Paperback

160 pages


Description

Съвършената жена е тъпачка  by  Anne-Sophie Girard

Съвършената жена е тъпачка by Anne-Sophie Girard
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 160 pages | ISBN: | 9.68 Mb

Тази книга е дело на близначките Ан-Софи Жирар, актриса и писателка, и Мари-Алдин Жирар, журналистка, и двете родени във Франция, и двете през 1981 г. Предназначена е за несъвършените жени, ще рече, за „нормалните” жени. От нея те ще научат:- как даMoreТази книга е дело на близначките Ан-Софи Жирар, актриса и писателка, и Мари-Алдин Жирар, журналистка, и двете родени във Франция, и двете през 1981 г. Предназначена е за несъвършените жени, ще рече, за „нормалните” жени. От нея те ще научат:- как да запазят достойнството си, когато са кьоркютук пияни-- какви въпроси да не задават на мъжа, когато не искат да чуят отговора-- как да не се чувстват виновни, когато маникюрът им е олющен…- … и когато не могат да приготвят пъдпъдъци в патладжан-- как ИЗОБЩО НИКОГА да не се чувстват виновни, защото съвършената жена е чисто и просто тъпачка.В тази книга несъвършените жени няма да намерят никакви мъдри рецепти и никакви професионални съвети.

Затова пък ще се усмихват, ще сe забавляват… и ще се разпознават. Написана с леко чувство за хумор, с много ирония и още повече самоирония, „Съвършената жена е тъпачка” все пак предлага известен брой правила за поведение.Ето първото:Правило № 1: Няма вече да показваме на фризьора снимката на русата къдрокоса манекенка, при положение че сме брюнетка с коса на клечки.А ето и последното:Правило № 30: Няма вече да казваме: „Имам голям задник”, а: „Задникът ми е като на Дженифър Лопес.”Тази книга най-вероятно няма да се хареса на съвършените жени, които се хранят само със салата.

Затова пък се е харесала на несъвършените и е станала абсолютен бестселър във Франция, където са продадени над 500 000 екземпляра! А през октомври се очаква и вторият том!Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Съвършената жена е тъпачка":


rochekonrad.eu

©2013-2015 | DMCA | Contact us